Followers

Tuesday, November 9, 2010

CENGKAMAN KOMUNISME SEMAKIN KUAT

"PERSOALAN MENGAPA DAP MEMPERJUANGKAN CHIN PENG KINI TERJAWAB"


DAP AGEN KOMUNIS SAMADA MEREKA SEDAR ATAU TIDAK

DAP sewajarnya diisytiharkan sebagai MUSUH NO 1 NEGARA MENGGANTIKAN TEMPAT DADAH. Kalau sebelum ini kerajaan dan rakyat bersatu hati menggemleng tenaga memerangi dadah, usaha yang sama sekarang patut dilakukan terhadap DAP.

Kalau sebelum ini ada Minggu dan Bulan Anti Dadah Peringkat Daerah, Negeri dan Kebangsaan, perkara yang sama perlu dilakukan terhadap DAP.

Kalau sebelum ini masyarakat dididik supaya menganggap DADAH sebagai NAJIS sekarang rakyat mesti diajar dan dididik untuk menganggap DAP sebagai NAJIS.

DAP samada sengaja atau tidak telah diresapi ' kaedah, cara dan pendekatan komunis' yang akhirnya akan menghidupkan semula PENGARUH KOMUNIS di tanahair tercinta ini.

Setelah berjaya menumbangkan PAS dan PKR di Galas dan Batu Sapi, DAP kini sedang berusaha secara lebih bersungguh sungguh untuk menghancurkan maruah PAS dan PKR.

Semalam dua orang ADUN DAP telah berusaha sedaya upaya untuk menghina, merendahkan dan menghancurkan maruah PAS dan PKR di DUN Pulau Pinang.

Wakil DAP RSN RAYER ( SERI DELIMA ) DAN NG WEI AIK
( KOMTAR) BERULANGKALI DAN BERMATI MATIAN MELEBELKAN SESIAPA SAHAJA YANG MELAKUKAN DEMONSTRASI ADALAH MONYET.

SIAPAKAH YANG SELAMA INI MEMUJA PENDEKATAN DEMONSTRASI ? PKR DAN PAS.

Patutlah kita dapati sangat jarang ada pimpinan atau ahli DAP terlibat dalam sebarang demonstrsi. Mereka menyamakan demonstrator seperti monyet.

Demikian hinanya PAS dan PKR pada pandangan DAP.

Saudara pembaca, sewaktu komunis merogol gadis Melayu di hadapan ibu bapa mereka pada tahun 40 an, bukan sex yang mereka inginkan. Mereka mahu menghiona sehingga umat Melayu yang menjadi mangsa kehilangan maruah.

Pasti orang yang tidak bermaruah senang dijajah. Inilah kaedah komunis. Inilah yang sedang dilakukan oleh DAP kepada PAS dan PKR.

KERAJAAN DAN RAKYAT. BANGKITLAH. HALANGLAH BAHAYA INI DARIPADA MENGGANGGU KEHIDUPAN KITA DAN ANAK CUCU KITA.


No comments: