Followers

Sunday, November 28, 2010

KERANA DAP , NIK AZIZ PALSUKAN AL QURAN

INILAH YANG NIK AZIZ DAPAT DI TANAH SUCI MEKAH .Kebimbangan saya akhirnya berlaku. Akan sampai satu masa akhirnya Nik Aziz akan menggadai agama demi mendapatkan sokongan daripada DAP.

ALLAH tidak makbulkan doa saya, bilamana nampaknya Nik Aziz tidak berubah setelah kembali dari Tanah Suci. Kelemahan saya barangkali bilamana Nik Aziz bertambah jauh tersasar.

Atau harapan saya yang kedua, Malaysiakini telah tersalah lapor. Kemungkinan wartawan Malaysiakini tersilap dengar atau tidak dapat memahami maksud sebenar Nik Aziz.

Tetapi sekiranya benar itu ucapan Nik Aziz semasa Persidangan Menteri Besar dan Ketua Menteri Pakatan, maka menjadi kewajipan kita umat Islam untuk bangkit nyatakan pendirian.

Kerajaan melalui JAKIM dan Majlis Fatwa WAJIB , KERANA ALLAH MEMPERTAHANKAN KESUCIAN AGAMA. TINDAKAN MESTI DIAMBIL APABILA PENYELEWENGAN DIBUAT SECARA TERANG TERANGAN OLEH NIK AZIZ.

BAYANGKAN BILAMANA NIK AZIZ MENYATAKAN BAHAWA ISLAM TIDAK PERNAH MENYEBUT BANGSA DAN KAUM KERANA DALAM ISLAM SEMUA MANUSIA ADALAH SAMA.

NIK AZIZ TELAH MENOLAK FIRMAN ALLAH

" WAHAI MANUSIA ( TERMASUK SEMUA BANGSA DAN AGAMA), SESUNGGUHNYA KAMI MENCIPTAKAN KAMU DARI SEORANG LELAKI DAN SEORANG PEREMPUAN DAN MENJADIKAN KAMU BERBANGSA BANGSA DAN BERSUKU SUKU, SUPAYA KAMU SALING KENAL MENGENAL.
SESUNGGUHNYA ORANG YANG PALING MULIA DI ANTARA KAMU IALAH ORANG YANG PALING BERTAQWA - AL HUJERAT

NIK AZIZ JUGA TELAH MENAFIKAN SABDA RASULULLAH-

" SEBAIK BAIK KAMU IALAH ORANG YANG MEMPERTAHANKAN SUKU DAN BANGSA, SELAGI TIDAK DALAM PERKARA YANG MENDATANGKAN DOSA" - HADIS RIWAYAT ABU DAUD.

NIK AZIZ TELAH SESAT. NIK AZIZ TELAH HANYUT DALAM PUJA PUJI PENGIKUT YANG TAKSUB DAN IKUT SAMA SESAT BERSAMANYA.2 comments:

Unknown said...

saya tak kenal anda tapi rasanya ada yang tertinggal. Perlu dilanjutkan keterangan ini

Gerakan Timur said...

Salam,

telah dilinkkan.. dan follow...