Followers

Tuesday, December 14, 2010

SIRI JELAJAH YANG GELABAH

" APA ANWAR KATA YER.."


ANWAR PERBODOHKAN KHALAYAK

Sebenarnya yang hadir termasuk yang membenci tingkahlaku dan perbuatan Anwar. Yang hadir sebahagiannya hadir kerana simpati kepada Wan Azizah. Ada juga hadir kerana menyangka dengan bertakbir dan berteriak mereka akan masuk syurga.

Ada juga agen komunis hadir untuk meraikan ' perpecahan umat 'yang
cuba dijayakan oleh Anwar dengan sokongan dan dokongan PAS laknatullah.

Ada juga pejuang tegar UMNO/BN yang hadir bagi mengesahkan
kepercayaan bahawa Anwar benar benar berada di hujung mimpinya.

Hakikatnya Anwar masih meneruskan tradisi ' lari dari isu sebenar'. Tidak ditimbulkan jawapan kepada tuduhan liwat ke atas Saiful. Tiada sebarang jawapan kepada dakwaan ' ketagihannya kepada lelaki '.

Khalayak pulang hampa. Bahkan Anwar mengaku bahawa beliau bukanlah orang yang boleh diperangkap. Yang tersirat, Anwar meliwat secara sedar dan rela.

Yang hadir menyedari Anwar ' canggung dan kekok '. Semua pasti Anwar sangat terganggu. Seperti yang diduga, Anwar fokus kepada ' isu Najib dan Altantuya' yang sebenarnya telah diselesaikan oleh mahkamah yang tidak ' terjejas oleh sebarang penangguhan '.

Tian Chua tidak mengangkat muka sewaktu Anwar menyebut ALTANTUYA kerana beliau pernah SECARA HINA DAN TIDAK BERMARUAH MENGAKU ' MENCIPTA GAMBAR ANTANTUYA DAN NAJIB'.

Anwar juga MENGHINA NIK AZIZ YANG SANGAT UZUR DAN NYANYUK . Alatnya ialah Tun Mahathir yang sihat walafiat. Demikianlah Anwar.

Semua yang hadir balik dalam keadaan keliru. Sekiranya kita bertanya " TERJAWABKAH PENDEDAHAN WIKILEAKS TENTANG KETAGIHAN ANWAR TERHADAP SEX SONGSANG ?"
Mereka pasti akan menjawab " TIDAK..ANWAR CERITA BENDA LAIN ".

Kepada rakyat Malaysia, saya ingin menyeru tak perlulah hadir siri ceramah Anwar Ibrahim. Saudara tidak akan mendapat apa apa selain penipuan yang sentiasa dikemaskini.


No comments: