Followers

Wednesday, October 13, 2010

SETAKAT INI ANWAR IBRAHIM HAMPIR BERJAYATANDA TANDA PERBICARAAN AKAN DITANGGUHKAN SEMAKIN JELAS

Tidak kira apa watak yang dimainkan oleh Rahimi Osman, bekas pegawai khas Anwar Ibrahim nampaknya tanda tanda kejayaan untuk menangguhkan perbicaraan kes Anwar liwat Saiful mula kelihatan.

Hari ini kedua dua peguam yang dikatakan memaksa Rahimi menandatangani akuan bersumpah dipanggil oleh pihak polis untuk membantu siasatan. Maknanya siasatan telah bermula.

Selepas ini barisan peguam Anwar akan memohon kepada mahkamah untuk menangguhkan perbicaraan Anwar liwat Saiful bagi meneliti dan mengkaji unsur baru yang timbul.

Memang wajar sangatlah. Betul tindakan mereka. Mahkamah yang dikatakan tidak adil, bekerja bagi pihak kerajaan akan memenuhi permintaan mereka.
Barangkali bertahun diperlukan untuk menyelesaikan isu baru ini.

Dalam masa yang sama Anwar akan menyusun gerakan baru. Anwar akan pergi ke seluruh negara bagi menyemai prasangka terhadap pentadbiran Najib. Anwar akan berusaha menakut nakutkan para pelabur.

Mahu tidak mahu Najib terpaksa menjawab segala tohmahan yang dibuat. Harapan Anwar ialah tumpuan Najib akan terjejas dan Anwar akan dapat menguasai negara melalui PRU 13 melalui pertolongan PAS dan DAP.

Anwar bukan manusia biasa. Sebab itu ALLAH musnahkan kaum Nabi Lut. Golongan ini amat merbahaya. Anwar akan buat apa sahaja biarpun negara, agama bahkan anak isteri menjadi korban. Bahaya Anwar.

Usahlah terpedaya. Teruskan perbicaraan Anwar Liwat Saiful. Selebihnya ALLAH akan menentukan.

No comments: