Followers

Wednesday, October 13, 2010

TEORI KONSPIRASI BERULANG


PERBICARAAN ANWAR LIWAT SAIFUL ADALAH RANCANGAN ULANGAN

Saya terkejut besar membaca ' laporan polis Rashid, bekas pegawai khas Anwar Ibrahim '. Saya terkejut kerana Rashid hanya melaporkan bahawa dia dipaksa menandatangani akuan sumpah bagi menafikan Anwar Ibrahim pernah meliwat Saiful.

Saya mendengar tentang Rashid sejak Ezam Mohd Noor kembali ke pangkal jalan. Ezam bercerita tentang Rashid, oarng yang amat Wan Azizah cemburui. Wan Azizah pernah meminta Ezam menghalau Rashid.

Tetapi laporan polis yang dibuat oleh Rashid sebahagiannya menggambarkan
' kebersihan ' hubungan mereka berdua. Rashid hanya membersihkan bilik Anwar, Rashid hanya mengambil makanan di dapur, Rashid hanya menemani Anwar bersenam.

Maka dengan sendirinya ' kisah kasih mereka berdua ' adalah tidak benar. Adalah tidak bermakna aduan Rashid mahupun Rahimi jika sekadar nak mewujudkan elemen baru bahkan ia mungkin mengganggu perbicaraan Anwar Liwat Saiful

Saya menjangkakan bahawa perbicaraan sekali ini akan mengulangi sejarah perbicaraan kali pertama. Perbicaraan kali ini akan sekali lagi menjadi medan peguambela untuk menyuburkan kebencian kepada kerajaan.

Saya yakin peguambela akan berhujah mengaitkan kerajaan yang dipimpin ole DS Najib. Percayalah perbicaraan ini akan berlarutan sehingga PRU 13. Ini adalah bahan yang baik kepada pembangkang. Pembangkang ketiadaan bahan. Kepimpinan DS Najib sukar diburukkan.

Saya jangka peguambela akan bertungkus lumus menggambarkan betapa jahatnya kerajaan yang ada. Selepas mereka berjaya menggugat keyakinan kepada kerajaan, peguambela akan meneruskan perbicaraan dengan niat Anwar akan didapati bersalah dan negara ini akan mereka kuasai.

1 comment:

Wake UP! said...

Saikologi manusia mereka akan mengulangi perbuatan mereka yang sudah menjadi darah daging mereka.

Bagi mereka yang mempunyai hobi meliwat, tentu ianya akan diulang semula kerana mereka sudah ketagih dengan lubang kunyit.