Followers

Friday, January 28, 2011

APA SEDANG BERLAKU SEKARANG ?

" MEREKA BOLEH MENJADI GANAS "APA AKAN BERLAKU ESOK ?

PESANAN BUAT PENGUNDI TENANG. ALHAMDULILLAH, LAPORAN TERKINI MENUNJUKKAN KITA SEDANG MENDAHULUI DENGAN KEDUDUKAN 80/ 20.

JIKA PERKIRAAN INI BENAR , MAKA COMFORM KITA AKAN MENANG BESAR SAMBIL MENUMBANGKAN KEPALSUAN PAKATAN PEMBANGKANG.

CUMA SAYA INGIN MENGINGATKAN BEBERAPA PERKARA

1. TELAH DATANG RATUSAN ANAK MUDA YANG KELIRU, KEBANYAKANNYA PEREMPUAN BERKAMPUNG DI TENANG. MEREKA MASIH MENTAH . MALANGNYA PEMUDA DAN PUTERI UMNO TIDAK MENDEKATI MEREKA. PAS LEBIH AWAL BERTINDAK.

2. HARI INI ANAK ANAK INI DIBAWA MENJELAJAH SELURUH TENANG. MENGUSAI JALAN JALAN PENTING. ESOK MEREKA AKAN DIBERIKAN KERETA. MEREKA AKAN BERTUNGKUS LUMUS MEMBAWA PENGUNDI. DALAM PERJALANAN MEREKA AKAN CUBA MENGHASUT.

3. HARI INI RATUSAN ANAK MUDA DARI KELANTAN BARU SAMPAI. MEREKA INI UMPAMA TENTERA UPAHAN YANG AKAN MENIMBULKAN SUASANA TEGANG DAN TIDAK SELESA MULAI HARI INI SEHINGGA TAMAT WAKTU PENGUNDIAN ESOK.

4. SAYA TAHU ANAK MUDA DI TENANG ADALAH ORANG YANG BERMARUAH DAN BERANI. TETAPI UNTUK SEKALI INI BERSABARLAH. JANGAN TERPEDAYA DENGAN PROVOKASI TENTERA UPAHAN PAKATAN. MEREKA MEMANG NAK CEMARKAN PRK INI KERANA MEREKA PASTI AKAN KALAH.

5. BERBAGAI BAGAI BAHAN EDARAN AKAN DIEDARKAN . BERHATI HATILAH. GUNAKAN SALURAN YANG BETUL. RUJUK KEPADA PIMPINAN UMNO YANG SENTIASA BERSAMA PENGUNDI DI TENANG.

6. ESOK AKAN ADA SEKUMPULAN PEREMPUAN TUA BERLEGAR LEGAR DI KAWASAN MENGUNDI. MEREKA ADALAH MUSLIMAT PAS YANG KEBANYAKANNYA DATANG DARI KELANTAN DAN KEDAH.
MEREKA MENINGGALKAN SUAMI MASING MASING UNTUK MENGHASUT. BERHATI HATI DENGAN MEREKA KERANA MEREKA PERNAH BERTUKAR MENJADI GANAS.

7. MALAM INI TIDURLAH DENGAN NYENYAK. BERNIATLAH UNTUK MENGUNDI ESOK KERANA ALLAH. DEMI AGAMA, BANGSA DAN TANAHAIR. ESOK BANGUN AWAL. BERKEMASLAH. PAKAI PAKAIAN YANG CANTIK. INI HARI INDAH BAGI KITA. HARI DI MANA KEBENARAN KITA TEGAKKAN, INSYAALLAH, ALLAH BERSAMA KITA.


No comments: