Followers

Monday, January 10, 2011

DEBAT EKONOMI

ANWAR PERLUKAN MEDAN UNTUK BERBOHONG

SAYA MEMBACA BERITA MENGENAI CABARAN ANWAR IBRAHIM TERHADAP DS NAJIB UNTUK BERDEBAT MENGENAI POLISI EKONOMI.

UMUM MENGETAHUI ANWAR ADALAH SEORANG PEMIDATO YANG HEBAT. PIDATONYA MEMANG PERNAH MENAWAN HATI RAKYAT SUATU MASA DAHULU.

MALANGNYA UMUM JUGA MENGETAHUI BAHAWA ANWAR JUGA ADALAH SEORANG PEMBOHONG KELAS PERTAMA. SEMUA YANG KELUAR DARIPADA MULUTNYA ADALAH PEMBOHONGAN.

ANWAR PERNAH MENGATAKAN BELIAU DIRACUN. ANWAR MENGAKU PERNAH DISUNTIK DENGAN VIRUS HIV. ANWAR MENGAKU CUBA DIBUNUH SEHINGGA SANGGUP BERSEMBUNYI DI KEDUTAAN TURKI YANG KEMUDIAN MENGUSIRNYA.

ANWAR BERBOHONG MEMILIKI PELBAGAI DOKUMEN TETAPI SENTIASA MENUNJUKKAN KERTAS A 4 SEWAKTU BERGERAMAH. DOKUMEN APCO SEHINGGA KINI TIDAK DITUNJUKKAN SETELAH RATUSAN KALI JANJI DIBUAT.

DS NAJIB ADALAH SEORANG PERDANA MENTERI. BELIAU ADALAH SALAH SEORANG AHLI PARLIMEN YANG PALING LAMA BERKHIDMAT. CAKAPNYA CAKAP KERAJAAN. CAKAPNYA AKAN MENENTUKAN PASARAN SAHAM.

ANWAR DAN NAJIB ADALAH LANGIT DAN BUMI. JEMPUTAN DEBAT ADALAH SATU PERANGKAP. SAYA DAN RAKYAT SELURUHNYA YAKIN DS NAJIB TIDAK AKAN MENJAWAB DEBAT INI.

INI JUGA KEBIMBANGAN SAYA. KHAIRY DENGARNYA MAHU MENYAHUT CABARAN ANWAR. MALANGNYA BAGI PIHAK DS NAJIB DAN UMNO.

SEKIRANYA KHAIRY MAHU MENDENGAR, ELAKKAN DIRI DARIPADA ANWAR ATAU TERPALIT NAJIS YANG DIBAWANYA.


1 comment:

Anonymous said...

berdebat bukan menentukan siapa hebat dlm mentadbir, mcm kedai kopi cakap berdegar2 ladang penuh semak samun, org dpt hasil lumayan kaki debat kedai kopi dpt asap.

so kaedah debat bukan menentukan benar atau salah sesuatu pentadbiran. Keputusan yg diambil, problem solving skill, dan dpt menanggapi setiap perkara in future dgn tepat dan betul adalah pentadbir yg hebat.

Pendebat hebat bukan pentadbir yg hebat, bukannya pemimpin yg hebat, tetapi merupakan ahli politik yg dikagumi tapi abuk pun taraaak.

Mcm anuwar dah terbukti debat dia adalah penuh bohong tanpa bukti dgn kata2 ,terkena racun arsenik, virus HIV, 6 tong dokumen yg perlu didedahkan, konspirasi2, pakatan nak membunuhnya hingga lari ke kedutaan turki dan I HAVE THE NUMBERS on 16 sept.....

Cukuplah bagi saya utk mengkagumi anuwar.

drp.
bekas student yg ditahan pihak U kerana reformasi 98'