Followers

Monday, February 28, 2011

KEBANGKITAN UMAT MELAYU!!

" SANGGUP MATI DEMI MARUAH !! "


SELEPAS HINDRAF UGUT DS NAJIB..

Selepas gagal menjayakan perarakan perkauman semalam, setelah gagal menghasut rakyat untuk mengganas, hari ini HINDRAF meningkatkan lagi kemarahan umum khasnya umat Melayu dengan mengugut Presiden UMNO, DS Najib Tun Razak.

Dengan kenyataan bahawa HINDRAF akan terus mengadakan protes selagi masalah masyarakat India miskin membawa maksud bahawa HINDRAF tidak akan berhenti menimbulkan kekacauan.

Tidak pernah berlaku di mana mana di dunia, terutama di India kemiskinan dapat diatasi secara mutlak. Masyarakat Melayu dan bumiputera yang merupakan penduduk asal di tanah bertuah ini juga ramai yang miskin.

Miskin sangat berkait rapat dengan sikap. Pemabuk, sukakan pergaduhan, malas dan berharap adalah signifikan dengan kemiskinan masyarakat India.

Dapatkah HINDRAF mengatasi masalah sikap ini? Bukankah HINDRAF sendiri amat cenderung dengan kekacauan dan huru hara. Tidakkah HINDRAF juga lebih ghairah dengan cita cita peribadi berbanding minat membantu membangunkan masyarakat?

Lebih penting daripada itu, HINDRAF WAJIB SEDAR bahawa mereka adalah masyarakat minoriti yang ' TIDAK AKAN MENJEJASKAN NEGARA' tanpa mereka.

HINDRAF WAJIB SEDAR bahawa Umat Melayu tidak sedikitpun berasa gentar dengan mereka.

HINDRAF WAJIB SEDAR bahawa Umat Melayu yang lembut ini pernah berjuang menentang Jepun, Komunis dan Inggeris.

HINDRAF WAJIB SEDAR bahawa Umat Melayu tidak akan membiarkan penghinaan melampau terhadap mana mana pemimpin Melayu yang kita tahu begitu berusaha untuk membangunkan negara.

HINDRAF WAJIB SEDAR bahawa jika mereka begitu ghairah ' berjual, Umat Melayu akan bangkit 'membeli'.

HINDRAF WAJIB SEDAR bahawa Umat Melayu sanggup mati mempertahankan maruah pemimpin selagi kita tahu pemimpin ini di jalan yang benar.

Sudahlah HINDRAF, sudah sangat KURANG AJAR KAMU SEMUA.
Umat Melayu tiada tanah lain untuk pergi meminta nyawa. Tanah sekangkang kera ini akan kami pertahankan dengan nyawa kami.

Usah melampaui batas.
1 comment:

Anonymous said...

Kalau nak bangkit, aku salah seorang yang akan menyertai. Haram jadah puak ni.