Followers

Wednesday, April 20, 2011

MULAKAN PERANG DENGAN BISMILLAH...

" SANGAT BERBAHAYA !!"


ALLAH BEKALKAN KITA KEKUATAN...

Panggilan jihad telah tiba. Umat Melayu Islam tiada pilihan selain menyahut panggilan ini dengan jiwa besar. Jika kita gugur insyaallah kita gugur syahid.

Mari kita berniat bahawa apa yang kita lakukan ini semata mata nak pertahankan Islam, tanahair dan bangsa tercinta ini. Segalanya terangkum dalam Perlembagaan Persekutuan yang sedang digoncang dan cuba dihapuskan.

Satu ketika saya menyangka tidak mungkin Perlembagaan ini dapat diganti dengan Gagasan Malaysian Malaysia. Tak mungkin ia akan berlaku.

Namun apabila pengundi Cina bersatu di bawah payung DAP Komunis, maka dengan sendirinya sangkaan saya meleset. DAP akan berjaya menukar Perlembagaan jika kita lambat bertindak.

Mari kita mulakan jihad ini dengan niat kerana ALLAH :-

1. Serta merta kita jauhi kedai kedai runcit Cina yang berada di persekitaran kita. Anggap membeli di kedai Cina adalah satu dosa KECUALI barangan tersebut tiada di kedai orang Islam.

2. Serta merta kita hentikan sebarang urusan perniagaan dengan mana mana peniaga atau pengusaha Cina. Urusan insuran sebagai contoh. Kita cari pilihan lain walaupun sedikit sukar.

3. Kita pulau sebarang majlis anjuran mana mana persatuan atau parti Cina termasuk komponen BN. Kenyataan Naib Presiden MCA, Gan Ping Sieu bahawa Taib Mahmud punca Cina beralih arah adalah kenyataan bohong yang berniat jahat.

4. Secara bersungguh sungguh kita daftarkan pengundi baru Melayu Islam dan kita jaga pengundi sedia ada.

5. Abaikan segala bentuk penghormatan ke atas mana mana pimpinan Melayu Islam yang jadi kuda DAP Komunis. Elakkan sebarang perhubungan dengan PAS dan PKR.

Ini adalah langkah yang WAJIB dilakukan sekarang. Sementara kita akan memantau sikap Kerajaan terhadap Cina Cina Komunis yang berada di negara kita.

Sekiranya kita dapati Kerajaan semacam dijajah oleh Cina pengkhianat ini , maka kita akan laksanakan pula PELAN KEDUA...

Masanya dah sampai, kita bukan sahaja tidak boleh menjadi bodoh tetapi kita tak akan kelihatan seperti bodoh..


5 comments:

Anonymous said...

Masalahnya ramai orang Melayu tidak suka membeli di kedai Melayu.
Pelbagai alasan diberikan sedangkan barangnya sama, hargapun sama.

Kesedaran ini perlu diberikan.

Anonymous said...

Walaupun lewat 5 tahun, tapi saya sokong 100%.

Masalahnya ditempat saya tiada kedai runcit org Melayu.

Anonymous said...

BRO ANON,

KALAU TAK ADA KEDAI MELAYU (HINANYA UMNO YANG GAGAL ), PERGI KEDAI INDIA. KALAU TAK ADA JUGA, MASUK KEDAI CINA TAPI CAKAP KERAS! TAWAR HARGA GILA GILA , BIAR DIA LEMAS!!!

TOKGURU86 said...

Dan bagitau Anwar Ibrahim, kalau nak amek pelacur, jgn amek pelacur cina. Amek la pelcur vietnam atau thailand. Hehehehe. Melayu harus bangkit menentang cina komunis yang x sedar diri. Sila link kan blog Tok Limbong kepada blog tuan. Tq.

Anonymous said...

Amoi cina manyak lawa ooooo seksi.... makan xpuas....