Followers

Sunday, October 31, 2010

MAAF, UMNO BELUM BERUBAH

' BENAR, ZUL MENINGGALKAN PKR TETAPI DIA TIDAK BERSAMA UMNO'
MASIH MENGHARAPKAN ORANG LAIN BEKERJA BAGI PIHAK UMNO.

Jangkaan saya selepas Persidangan UMNO yang lalu keadaan akan berubah. Jangkaan saya pemimpin dan ahli UMNO akan mula bekerja sebaik sahaja sampai di tempat masing masing.

Jangkaan saya meleset. Senyap. Tiba tiba sebaik sahaja Zulkifli Nordin membuat ' PENDEDAHAN' orang UMNO melompat dan berasa semacam ada bahan. Orang UMNO rasa ' HABISLAH PEMBANGKANG'.

Saya berpandangan ' TIADA APA APA DENGAN PENDEDAHAN ' Zulkifli Nordin. Bahkan secara tersirat ZULKIFLI NORDIN berusaha supaya PAS dimaafkan kerana tidak tahu ( yakni tidak terlibat ) dengan PERJANJIAN SYAITAN di antara DAP dan PKR. Ungkapan
" PERJANJIAN SYAITAN " pada saya ada unsur sensasi yang tiada sebarang makna kepada UMNO.

UMNO dan umat Melayu usah terpedaya. Usah berasa simpati kepada PAS terutama menjelang Pilihanraya Kecil Galas. Usah berasa bahawa PAS tidak bersalah. Apa yang dikatakan PERJANJIAN SYAITAN itu amat diketahui dengan jelas oleh PAS.
PAS adalah sebahagian daripada perjanjian itu. PAS TAHU

1. DAP TIDAK PERNAH SUKA ATAU MAHU KEPADA ISLAM. SEBAB ITU IA BERKAWAN DENGAN PAS YANG HANYA BERCAKAP TENTANG ISLAM TETAPI TIDAK PERNAH MELAKUKAN APA APA. MEREKA MEMUSUHI UMNO YANG TIDAK PERNAH BERHENTI BERUSAHA MENGANGKAT MARTABAT ISLAM MELALUI PEMBANGUNAN UMATNYA.

2. PAS TAHU DAP INGINKAN KUASA MEMERINTAH. NIZAR JAMALUDDIN PERNAH MENYERAHKAN KUASA INI SEWAKTU PAKATAN MEMERINTAH PERAK SELAMA SEBELAS BULAN.

3. PAS TAHU PADA PRU 13 DAP AKAN MELETAKKAN CALON MELAYU DI PERAK. PAS AKAN BERUSAHA MENANGKAN CALON INI DAN CALON INI SEKIRANYA MENANG AKAN MENJADI MB PERAK.

4. PAS TAHU ANWAR IBRAHIM SEORANG PELIWAT. MAT SABU TELAH MEMANGGIL ANWAR " SHEIKH ANWAR IBRAHIM AL JUBURI" SEJAK HUJUNG TAHUN 80 AN LAGI.

5. PAS TAHU ANWAR SEORANG PENIPU. MEREKA SENDIRI MENYAKSIKAN SIRI PENIPUAN ANWAR DARI SEMASA KE SEMASA. KERACUNAN ARSENIK, DISUNTUK VIRUS HIV, MEMBENTUK KERAJAAN 16 SEPTEMBER DAN BANYAK LAGI.

6. AKHIRNYA PAS TAHU SETIAP HARI ADA UMAT MELAYU DIHALAU DARI KAMPUNG HALAMAN MEREKA DI PULAU PINANG OLEH PKR DAN DAP. MEREKA INI TERMASUK AHLI DAN PENYOKONG PAS.

SEMUA INI PAS KETAHUI TETAPI PAS SENGAJA BERBUAT SEAKAN TIDAK TAHU KERANA MEREKA AKAN JADI ALAT ' PEMECAH UNDI MELAYU' PADA PRU 13.

PEMIMPIN DAN AHLI UMNO USAHLAH LEKA. USAHLAH MENUNGGU GURUH DAN MENGHARAPKAN HUJAN. BERUSAHALAH SENDIRI. BEKERJALAH SEDAYA UPAYA. MENANG KALAH KITA KITA YANG MENENTUKAN, BUKAN ORANG LAIN.