Followers

Tuesday, February 22, 2011

RAM KARPAL SINGH TERKEDU

" BAKAL TERSUNGKUR "


SAKSI TIDAK TERPERANGKAP SOALAN POLITIK

Perbicaraan Anwar Ibrahim meliwat Saiful yang diteruskan lagi hari ini dengan jelas menampakkan percubaan peguambela tertuduh , Ram Karpal Singh untuk membina persepsi rakyat bahawa sekali lagi Anwar menjadi mangsa konspirasi.

Soalan yang dikemukakan sebenarnya menuju ke arah membuktikan bahawa

1. Saiful adalah orang yang bersalah, mempunyai ' hubungan ' dengan ramai lelaki dan kelihatan berpotensi untuk dipergunakan.
Contohnya apabila peguambela menyoal kemungkinan Saiful berhubungan dengan 10 lelaki.

2. Saksi adalah seorang yang tidak cukup kelayakan untuk melakukan ujian ke atas Saiful.
Contohnya ialah bilamana peguambela cuba membuktikan ujian DNA yang dibuat tidak mengikut prosedur antarabangsa.

Bagaimanapun sesuatu yang dapat dipastikan ialah Dr Seah Ley Hong adalah seorang profesioanal yang melaksanakan ujian berasaskan kepakarannya tanpa sebarang kepentingan lain.

Keghairahan melampau Ram Karpal Singh akhirnya mengundang padah dan malu yang amat tinggi apabila menyangka bahawa DNA itu semestinya berasaskan air mani.

Ada penulis sedang asyik bertanya bagaimana air mani Saiful boleh masuk ke dalam duburnya sendiri. Ada pula yang menghukum bahawa Saiful telah menakung air maninya dan menyuntiknya ke dalam dubur sendiri.

Demikianlah sebenarnya matlamat barisan peguambela yang diketuai oleh Karpal Singh. Mereka tidak akan membela Anwar kerana mereka tahu Anwar seorang peliwat.

Karpal Singh adalah orang terawal membuat pendedahan ini. Karpal kini sedang berusaha membuktikan bahawa dirinya adalah penipu paling hebat dalam negara kita.

Dalam keghairahan mereka cuba membuktikan teori konspirasi, hari ini Ram Karpal Singh mendapat pengajaran bahawa mereka sebenarnya tidak lagi memiliki aura yang digeruni.