Followers

Tuesday, June 7, 2011

BERANAK DEMI POLITIK !

" SIAPA NAMA BAYI MEREKA ? "


HANNAH YEOH BERJIWA RASIS !

Hannah Yeoh bukanlah seorang yang terkenal walaupun beliau adalah ADUN Subang Jaya. Tiada apa apa pencapaian beliau khasnya dalam memperjuangkan Gagasan 1 Malaysia.

Sebaliknya jika beliau benar benar mahu 1 Malaysia dijayakan demi negara bangsa ini, beliau tidak akan berada dalam kelompok Pakatan Pembangkang.

Tiba tiba namanya jadi sebutan apabila ' perbuatannya ' telah mencalar imej Jabatan Pendaftaran Negara. Sebelum ini Pakatan Pembangkang mengotorkan JPN dengan tuduhan mengeluarkan Kad Pengenalan Palsu kepada warga asing .

Terkini Hannah Yeoh sengaja mahu mendaftarkan anak yang baru dilahirkan sebagai ' berbangsa Malaysia '. Sudah pasti ia terpaksa ditolak kerana tiada ' peruntukan ' untuk bangsa tersebut.

Hannah Yeoh dan orang yang sama dengannya nyata berniat jahat. Saya mahu mencabar beliau, berjuanglah MENUKAR ATAU MENGHAPUSKAN sistem Sekolah Rendah Jenis Kebangsaan Cina.

Tutup akhbar Cina. Hentikan pengajaran dan penggunaan Bahasa Cina dan Tamil dalam sebarang Majlis.

Padam identiti Cina dan mari kita hidup sebagai rakyat MALAYSIA. Adakah Hannah Yeoh, suami dan orang orang yang menyokongnya berani ?