Followers

Friday, January 28, 2011

APA SEDANG BERLAKU SEKARANG 2 ?

" CUBA SEDAYA UPAYA, TETAPI GAGAL MENANGIS DI TENANG "


PERHATIAN PENGUNDI TENANG.

1. SATU KUMPULAN PERAYU UNDI YANG TERDIRI DARIPADA ANAK MUDA DAN ORANG TUA SEDANG BERTEBARAN DI SEKITAR TENANG. MEREKA INI MEMPUNYAI KEMAHIRAN MENANGIS DAN MERAYU.

MEREKA AKAN MENANGIS MENCERITAKAN APA AKAN BERLAKU KEPADA CIKGU MALA SEKIRANYA KALAH DALAM PRK INI. SAKSI MEMBERITAHU BAHAWA KUMPULAN INI MEMBAWA KERATAN AKHBAR TENTANG CIKGU MAAROF.

MEREKA MENDAKWA CIKGU MAAROF AKAN DIBUANG KERJA SELEPAS PRK. MEREKA GAMBARKAN BETAPA SUKARNYA HIDUP CIKGU MALA SELEPAS INI.

USAHLAH PERCAYA KEPADA MEREKA INI. CIKGU MALA DAN CIKGU MAAROF ADALAH ANTARA CIKGU PALING KAYA DI JOHOR.

2. SEKUMPULAN LAGI PETUGAS PAS SEDANG BERGERAK DI SEKITAR TENANG. MEREKA MEMBAWA ARTIKEL FITNAH TENTANG CALON BN YANG MERAMPAS TANAH RAKYAT.

MEREKA MEMBERI AMARAN BAHAWA CALON BN JIKA MENANG AKAN MERAMPAS TANAH ORANG MELAYU DI TENANG. USAH LAYANI MEREKA. MEREKA TELAH DIUPAH UNTUK BERBOHONG.

3. SEKUMPULAN LAGI AKAN BERTEMU PENGUNDI CINA. MEREKA AKAN MEMBAWA TEOH BENG HOCK. MEREKA MENDAKWA TEOH BENG HOCK TELAH DIBUNUH OLEH KERAJAAN.

YANG SEBENARNYA TEOH BENG HOCK MEMBUNUH DIRI KERANA TEKANAN DAP. DAP TELAH TERDESAK BIMBANG BENG HOCK MENDEDAHKAN PERBUATAN RASUAH MEREKA.

4. SEKUMPULAN LAGI AKAN MENEMUI PENGUNDI INDIA. MEREKA MEMBAWA GAMBAR KUGAN YANG MATI DALAM TAHANAN POLIS.
SEKALI LAGI MEREKA MENUDUH KERAJAAN MENYEBABKAN KUGAN MATI.

HAKIKATNYA WALAUPUN KUGAN SEORANG PENJENAYAH TAPI POLIS TIDAK BODOH MEMBUNUH ORANG DALAM TAHANAN. JIKA POLIS MAHU KUGAN MATI, POLIS BOLEH MENEMBAKNYA SEBELUM DITANGKAP.

ADA LAGI TAKTIK LAIN DILAKUKAN OLEH PEMBANGKANG. MEREKA TAHU MEREKA AKAN KALAH. MEREKA CUMA MAHU PRK TENANG MENJADI KOTOR.

SAYA YAKIN PENGUNDI TENANG LEBIH BIJAK DARIPADA JANGKAAN MEREKA. BUKTIKAN KEBIJAKSANAAN KITA.APA SEDANG BERLAKU SEKARANG ?

" MEREKA BOLEH MENJADI GANAS "APA AKAN BERLAKU ESOK ?

PESANAN BUAT PENGUNDI TENANG. ALHAMDULILLAH, LAPORAN TERKINI MENUNJUKKAN KITA SEDANG MENDAHULUI DENGAN KEDUDUKAN 80/ 20.

JIKA PERKIRAAN INI BENAR , MAKA COMFORM KITA AKAN MENANG BESAR SAMBIL MENUMBANGKAN KEPALSUAN PAKATAN PEMBANGKANG.

CUMA SAYA INGIN MENGINGATKAN BEBERAPA PERKARA

1. TELAH DATANG RATUSAN ANAK MUDA YANG KELIRU, KEBANYAKANNYA PEREMPUAN BERKAMPUNG DI TENANG. MEREKA MASIH MENTAH . MALANGNYA PEMUDA DAN PUTERI UMNO TIDAK MENDEKATI MEREKA. PAS LEBIH AWAL BERTINDAK.

2. HARI INI ANAK ANAK INI DIBAWA MENJELAJAH SELURUH TENANG. MENGUSAI JALAN JALAN PENTING. ESOK MEREKA AKAN DIBERIKAN KERETA. MEREKA AKAN BERTUNGKUS LUMUS MEMBAWA PENGUNDI. DALAM PERJALANAN MEREKA AKAN CUBA MENGHASUT.

3. HARI INI RATUSAN ANAK MUDA DARI KELANTAN BARU SAMPAI. MEREKA INI UMPAMA TENTERA UPAHAN YANG AKAN MENIMBULKAN SUASANA TEGANG DAN TIDAK SELESA MULAI HARI INI SEHINGGA TAMAT WAKTU PENGUNDIAN ESOK.

4. SAYA TAHU ANAK MUDA DI TENANG ADALAH ORANG YANG BERMARUAH DAN BERANI. TETAPI UNTUK SEKALI INI BERSABARLAH. JANGAN TERPEDAYA DENGAN PROVOKASI TENTERA UPAHAN PAKATAN. MEREKA MEMANG NAK CEMARKAN PRK INI KERANA MEREKA PASTI AKAN KALAH.

5. BERBAGAI BAGAI BAHAN EDARAN AKAN DIEDARKAN . BERHATI HATILAH. GUNAKAN SALURAN YANG BETUL. RUJUK KEPADA PIMPINAN UMNO YANG SENTIASA BERSAMA PENGUNDI DI TENANG.

6. ESOK AKAN ADA SEKUMPULAN PEREMPUAN TUA BERLEGAR LEGAR DI KAWASAN MENGUNDI. MEREKA ADALAH MUSLIMAT PAS YANG KEBANYAKANNYA DATANG DARI KELANTAN DAN KEDAH.
MEREKA MENINGGALKAN SUAMI MASING MASING UNTUK MENGHASUT. BERHATI HATI DENGAN MEREKA KERANA MEREKA PERNAH BERTUKAR MENJADI GANAS.

7. MALAM INI TIDURLAH DENGAN NYENYAK. BERNIATLAH UNTUK MENGUNDI ESOK KERANA ALLAH. DEMI AGAMA, BANGSA DAN TANAHAIR. ESOK BANGUN AWAL. BERKEMASLAH. PAKAI PAKAIAN YANG CANTIK. INI HARI INDAH BAGI KITA. HARI DI MANA KEBENARAN KITA TEGAKKAN, INSYAALLAH, ALLAH BERSAMA KITA.