Followers

Wednesday, January 12, 2011

SUBKY..SUBKY BEREHATLAH

" ANTARA TOKOH TERBUANG PAS "


MAKIN LAMA MAKIN CELARU

SAYA PERNAH MENULIS TENTANG SUBKY LATIF DALAM BLOG INI BARU BARU INI.

PERBINCANGAN SAYA IALAH TENTANG KECELARUAN ' ALIRAN
PEMIKIRAN' SUBKY YANG MENGAKIBATKAN SUBKY KEHILANGAN ARAH.

TULISAN ITU TELAH MENGUNDANG REAKSI YANG MENARIK. SESEORANG TELAH MENGULAS TULISAN SAYA DAN KELIHATAN AGAK MARAH. PENGULAS INI MENYANGKA SAYA TELAH MEMPERLEKEH DAN MEMPERKECILKAN SUBKY.

HAKIKATNYA SUBKY YANG MENJATUHKAN MARTABAT DIRINYA MELALUI PENULISAN YANG SANGAT RENDAH KUALITINYA.

PENGULAS INI AKHIRNYA CUBA MENJATUHKAN SAYA DENGAN CARA MEMBERITAHU BAHAWA ' CIKGUNYA ' DI UNIVERSITI TELAH MEMBERI TUGASAN BERKAITAN SUBKY DAN MALANGNYA
' CIKGUNYA ' ITU TIDAK MENGENALI dankuala.

SEBAGAI SEORANG YANG PERCAYA KEPADA PERBEZAAN PANDANGAN SAYA TIDAK MENJAWAB HUJAH PENGULAS INI. TAMBAHAN PULA SAYA PERCAYA BELIAU ADALAH ANAK MUDA YANG SEDANG MENGASAH ' PEMIKIRAN '.

CUMA SAYA INGIN MENGAJAK PEMBACA UNTUK MENILAI TULISAN TERBARU SUBKY YANG SEKALI LAGI TERSIAR SEBAGAI TAJUK UTAMA HARAKAHDAILY.

SUBKY ' HAIRAN DAN PELIK SERTA JELIK MELIHAT ROSMAH MANSUR BEGITU MENONJOL '. IRONINYA TULISAN INI LAHIR DALAM KEHANGATAN BERITA ,

1. ADUN SELINSING BERZINA DENGAN MUSLIMAT PAS YANG JUGA ISTERI KEPADA AKTIVIS PAS. SEHINGGA ATTIKEL INI DITULIS TIADA SAMAN FITNAH DIKELUARKAN TERHADAP PENULIS YANG MENDEDAHKAN PERKARA INI.

2. SEORANG SETIAUSAHA PAS KAWASAN DI SELANGOR TELAH MENCABUL KANAK KANAK YANG SEBAYA DENGAN CUCUNYA.

3. SEORANG PIMPINAN PAS BERGELAR USTAZ YANG JUGA PENGAMAL PERUBATAN ISLAM DI PULAU PINANG TELAH MENCABUL PESAKITNYA YANG BERUMUR BARU 14 TAHUN.

SUBKY MARAH DAN MENGHINA ROSMAH YANG MENONJOL KERANA PEREMPUAN DAN WANITA BAGI PAS ADALAH TEMPAT MEMUASKAN NAFSU SERAKAH MEREKA.

TIDAKKAH SUBKY KELIRU DAN CELARU ?