Followers

Sunday, January 23, 2011

PAS HILANG PUNCA

" INSYAALLAH..INSYAALLAH "


TERSEPIT DI CELAH CELAH

INILAH YANG SEDANG DIALAMI OLEH PAS. BERTANDING TANPA ASAS DAN SEBAB. PAS JADI SANGAT BERMASALAH KERANA APA SAHAJA YANG DILAKUKAN SERBA TIDAK MENJADI.

PAS TERPAKSA MENYELONGKAR DAN MENCARI. TENANG HAMPIR TIDAK BERMASALAH. YANG ADA ADALAH MASALAH BIASA YANG TIDAK BERPUNCA DARIPADA KELEMAHAN KERAJAAN MAHUPUN UMNO.

RAKAN SAYA YANG TELAH MENGIKUTI BEBERAPA SIRI CERAMAH PAKATAN MENGAKU BOSAN DENGAN CERAMAH MEREKA. PENYOKONG TEGAR MEREKA DARI PERAK , SELANGOR DAN KELANTAN MENGAKU TIADA APA APA YANG DISAMPAIKAN OLEH PENCERAMAH.

CALON BARISAN NASIONAL TIADA MASALAH PERIBADI KERANA KEDUDUKANNYA SEBELUM INI TIDAK MEMBOLEHKAN BELIAU MENJADI PERHATIAN UMUM.

PENYOKONG PAS YANG MERUPAKAN PENGUNDI TENANG SANGAT SEDIKIT DAN TIDAK SEGHAIRAH PENYOKONG LUAR. BAHKAN MEREKA MENGAKUI
ALLAHYARHAM SULAIMAN TAHA ADALAH WAKIL RAKYAT YANG SANGAT BAIK DAN TIDAK PERNAH MENGABAIKAN PENGUNDI.

HAJI HADI CUBA MERANGSANG PENGUNDI DENGAN MENYATAKAN BETAPA TIPISNYA PELUANG MEREKA MANAKALA PENGUNDI PULA TIDAK MEMPUNYAI SEBAB UNTUK MENYOKONG CALON PAS.

YANG MENERIMA TAMPARAN PALING HEBAT IALAH MAZLAN ALIMAN KERANA BELIAU DIANGGAP OLEH PENEROKA DI TENANG SEBAGAI LUPA DARATAN DAN TAK MENGENANG BUDI.

PAS AMAT TERTEKAN HAKIKATNYA. SAYA DIFAHAMKAN BAHAWA DAP MENGARAHKAN PAS AGAR BENAR BENAR MENCETUSKAN KEBENCIAN RAKYAT KEPADA UMNO/BN. MALANGNYA UMUM MENYEDARI BETAPA MEREKA TELAH GAGAL SAMA SEKALI.