Followers

Tuesday, February 1, 2011

KEJAHATAN PAS TERSERLAH..

" PENGHASUT YANG BAHAYA "


BUKAN MEMBANTU TAPI MENGAPIKAN..

SABAN HARI KITA BERDOA AGAR ANAK ANAK KITA DI MESIR DILINDUNGI ALLAH. SAYA DAPAT BAYANGKAN KESUKARAN MEREKA
DAPAT PULA DIGAMBARKAN BETAPA RESAH GELISAH IBU BAPA MEREKA DI TANAH AIR.

BUKAN MUDAH MENGHADAPI PEMBERONTAKAN SEDEMIKIAN RUPA. HAMPIR SEGALANYA ROSAK BINASA. MESIR LUMPUH. HOSNI MUBARAK AKAN TURUN SECARA PAKSA.

HOSNI AKAN DIGANTIKAN OLEH TOKOH LAIN YANG JUGA TIDAK MENDAPAT SOKONGAN 100%. RAKYAT AKAN BANGKIT LAGI, SEHINGGALAH AKHIRNYA MESIR MENJADI SEPERTI IRAQ.

SEBENARNYA KEBANGKITAN TIDAK SEMESTINYA AKAN MEMBAWA KEBAIKAN. TAMBAHAN PULA JIKA KEBANGKITAN ITU ATAS ASAS BENCI DAN DENDAM.

DI PERINGKAT KITA, JAMINAN KESELAMATAN ANAK ANAK KITA YANG KITA HARAPKAN. KERAJAAN SAYA YAKIN AKAN MENGGUNAKAN SEGALA SALURAN YANG ADA.

YANG KITA PERTIKAIKAN IALAH PAS. MEREKA SEBELUM INI BEGITU RAJIN KE MESIR. SEAKAN AKAN MENGAMBIL BERAT.

BILA ANAK ANAK INI PERLUKAN MEREKA, MEREKA TIADA. SEBALIKNYA MEREKA SEDANG MENJADIKAN ANAK ANAK KITA DI MESIR SEBAGAI ALAT UNTUK TERUS MENGHENTAM KERAJAAN.

MEREKA MENUDUH KERAJAAN LAMBAT BERTINDAK SEDANGKAN MEREKA TAHU BUKAN MUDAH BAGI KERAJAAN UNTUK MENYELESAIKAN MASALAH 11 RIBU PELAJAR.

PAS SEBALIKNYA MENYUSUN AGENDA DI SINI. MENGHASUT DAN MENYEMAI BENCI. MENGHASUT AGAR RAKYAT TURUT BANGKIT MEMBERONTAK PADA HAL MEREKA TAHU KESAN KEBANGKITAN TERSEBUT.

WAJARLAH PAS TEWAS. MEREKA TIDAK IKHLAS. MEREKA LEBIH MEMIKIRKAN DIRI DAN KUASA YANG MEREKA MIMPIKAN.

SEMOGA KITA BERFIKIR. SILAP MEMBUAT PILIHAN AKAN MENJERUMUSKAN KITA KE LEMBAH KEHANCURAN..