Followers

Thursday, April 14, 2011

SELAIN MENGHASUT, KOMUNIS JUGA MENGHINA RAKYAT SARAWAK !

" MARI KITA TIPU BN !!"


MOHON PENGUNDI JATUHKAN HUKUMAN...

Beberapa jam sahaja lagi, rakyat Sarawak akan melaksanakan tanggungjawab besar mereka. Pilihanraya Negeri kali ini diakui berbeza dengan pilihanraya sebelum ini.

PRN yang akan berlangsung esok menyaksikan Pakatan Pembangkang telah menggunakan segala daya tenaga mereka untuk merobek,menjejas, dan menggugat kestabilan Sarawak yang selama ini dipertahankan.

Penganalisis sependapat bahawa BN akan berdepan tugas berat
membetulkan dan menyusun semula masyarakat yang sedikit sebanyak terguris dengan gerakerja Pakatan selama beberapa hari ini.

Pakatan tidak akan menang banyak kerusi. Kawasan Sarawak yang luas menyebabkan jentera Pakatan hanya bertumpu di bandar berbanding BN yang sememangnya sentiasa hampir dengan rakyat.

Namun benih dendam dan benci yang ditabur tidak dapat tidak meninggalkan bekas di hati sebahagian kecil rakyat yang terpedaya.

Selain daripada menghasut rakyat, Pakatan juga tanpa malu menghina pengundi Sarawak. Kempen Lim Kit Siang baru baru ini
menyinggung perasaan pengundi.

Lim Kit Siang diberitakan telah meminta pengundi untuk berlakon menyokong BN dengan tujuan mendapat pelbagai peruntukan tetapi mengundi DAP dalam PRN.

Lim Kit Siang berandaian bahawa pengundi Sarawak adalah golongan penipu dan pembohong. Kit Siang menganggap pengundi
Sarawak sebagai petualang yang bermuka muka.

Sebelum ini Haji Hadi menghina rakyat Sarawak sebagai tidak bertamadun manakala sekarang Kit Siang secara halus ingin mengajak rakyat Sarawak berbohong.

Kalau boleh saya menyeru, saya ingin mengajak pengundi Sarawak untuk sepenuhnya mengundi BN. Biar Pakatan belajar bahawa di Sarawak, kaedah komunis tidak akan diterima


SERANGAN KOMUNIS TERBANTUT !!

" KOMUNIS !!"


KEBENARAN TERJELMA...

Saya tetap dengan pendirian bahawa DAP adalah sebuah parti yang mendukung semangat dan pendekatan komunis. Tidak kira apa pun yang mereka ucapkan, banyak mana ayat Al Quran yang mereka hafal dan baca, jiwa dan perasaan mereka tak mungkin berubah.

Malangnya kerana tamakkan kuasa PAS dan PKR turut berkongsi dengan DAP. Natijahnya PAS dan PKR menjadi tidak lebih daripada anjing yang tugasnya menjaga tuan dan menyalak.

Saya teringat kepada ucapan Tan Seri Ghazali Shafie di Parlimen yang menyatakan bahawa salah satu kaedah komunis ialah bertindak atas konflik dan kesedihan serta kekecewaan seseorang atau mana mana kumpulan.

Contoh yang sangat jelas ialah apabila DAP memanipulasi secara melampau kematian Teoh Beng Hock, Setiausaha Politik
Exco Selangor semasa sedang dalam siasatan SPRM.

Siasatan pihak berkuasa ditolak mentah mentah dengan alasan
berat sebelah. Mereka mendesak ditubuhkan Suruhanjaya Siasatan Diraja yang akhirnya mereka tolak juga.

Matlamat DAP sama seperti matlamat komunis. Maksimakan prasangka dan kebencian terhadap kerajaan. Mereka berusaha dan mereka semakin gagal.

Terkini Inkues yang ditubuhkan menemui dapatan baru yang sangat mengejutkan. DAP RASUAH SAKSI UNTUK BERBOHONG. HARI INI MUHD SHAFIE ABDULLAH TELAH BERJAYA MEMBONGKAR KONSPIRASI JIJIK DAP. MENGGUNAKAN MAYAT UNTUK MENDAPATKAN KUASA.

KELUARGA BENG HOCK SEPATUTNYA MENDENGAR KETERANGAN T SIVANESAN SEMALAM. MAYAT BENG HOCK DIBEDAH SIASAT SEBANYAK 2 KALI.MAYATNYA DIDERA DAN DIHINA.

DAP GUNAKAN T SIVANESAN, BENG HOCK DAN KELUARGANYA UNTUK JATUHKAN INSTITUSI KERAJAAN. HARI INI MEREKA TELAH MENERIMA HUKUMAN KECUALI MEREKA ORANG YANG TIADA MARUAH...