Followers

Monday, January 17, 2011

BELUM MENGUNDI DAP DAH MENANG

TANPA CAWANGAN DAP MENERJAH MASUK

PILIHANRAYA BELUM LAGI. PENGUNDI DUN TENANG AKAN MEMBUAT PILIHAN PADA 30 JANUARI 2011. MANAKALA HARI PENAMAAN CALON DITETAPKAN PADA 22 JANUARI 2011.

PAS TELAH MENGUMUMKAN CALONNYA IAITU CIKGU NORMALA SUDIRMAN, SEORANG BEKAS GURU YANG JUGA NAIB KETUA MUSLIMAT PAS LABIS.

ANWAR BEBERAPA KALI DATANG BERCERAMAH TANPA PERMIT. HARAPAN AGAR DIRINYA DITANGKAP NAMPAKNYA TIDAK MENJADI.

PAS DAPAT MENGHIDU KEKALAHAN MEREKA DAN MEMILIH UNTUK MELETAKKAN CALON YANG JIKALAU KALAH SEKALIPUN TIDAK AKAN MERUGIKAN PAS. PKR WALAUPUN KERAP BERCERAMAH, HAKIKATNYA TIDAK BERCERAMAH UNTUK CALON SEBALIKNYA BERCERAMAH UNTUK ANWAR IBRAHIM MEMBERSIHKAN DIRINYA.

YANG SEDANG MENANG IALAH DAP. LIM KIT SIANG SANGAT BANGGA KERANA DAPAT MASUK KE TENANG. KIT SIANG AKAN MASUK KE FELDA. KIT SIANG YANG CEMBURU KEPADA FELDA AKAN MENGAMBIL PELUANG MENYEMAI KEBENCIAN KEPADA KERAJAAN UMNO YANG MENGHIDUPKAN FELDA.

DI MANA MANA ADA PILIHANRAYA KECIL, WALAU SIAPAPUN CALONNYA KIT SIANG DAN DAP AKAN MENYERANG UMNO. DI HULU SELANGOR, CALON MIC BERTANDING.
TAPI KIT SIANG SENTIASA MENGAJAK PENGUNDI MEMBUNUH UMNO, MEMBENCI UMNO.

DI TENANG JUGA KIT SIANG AKAN MASUK KE TIGA TANAH RANCANGAN. DIA RELA TIDAK BERCERAMAH KERANA KELEMAHANNYA BERBAHASA MELAYU. TAPI KIT SIANG AKAN BERCAKAP JUGA WALAUPUN SEMINIT.

ISI UCAPANNYA RINGKAS SEAKAN DIRAKAM,

" BUNUH UMNO, BUNUH UMNO. UMNO KEJAM KEPADA RAKYAT, UMNO RAMPAS HAK RAKYAT. BUNUH UMNO, DALAM UMNO ADA BANYAK BUAYA".

ITULAH ISI UCAPAN KIT SIANG. KEMUDIAN DIA AKAN PERGI DAN TAK AKAN KEMBALI LAGI. KIT SIANG TELAH TANAM BENIH BENCI DI HULU SELANGOR DAN AKAN BUAT PERKARA YANG SAMA DI TENANG.

RAKYAT TENANG PERLU SENSITIF. MEMBIARKAN KIT SIANG MENABUR RACUN ATAU ELAKKAN KIT SIANG DARIPADA DATANG.