Followers

Friday, June 10, 2011

MAT SABU PENDUKUNG SYIAH SATU FITNAH !

" TIADA FAHAMAN ! "


HENTIKAN SEBARANNYA !

Ramai juga rakan sedang sibuk memperkatakan Fahaman Syiah yang didukung oleh Timbalan Presiden PAS yang juga merupakan pasangan khalwat Norma, beberapa tahun yang lalu.

Tidak sedikit ahli PAS menjadikan isu ini sebagai bahan untuk menumbangkan Mat Sabu pada pemilihan yang lalu tetapi tidak berjaya.

Barangkali benar Mat Sabu mengaku. Mungkin ada yang mendengar pengakuan tersebut. Ini kredit kepada Mat Sabu kerana diyakini ada ramai pendukung fahaman ini di dalam PAS. Nik Aziz adalah salah seorang daripadanya.

Saya berpendapat Mat Sabu bukan penganut atau penyokong Syiah. Saya percaya Mat Sabu bukan seorang yang taat kepada agama. Saya yakin Mat Sabu adalah orang yang ' tiada perkiraan dosa pahala'.

Dengarlah cara Mat Sabu bercakap. Kajilah perlakuan Mat Sabu. Saya fikir agak melampau untuk mengatakan Mat Sabu tiada agama tetapi saya cenderung untuk mengatakan bahawa Mat Sabu menjadi Islam semata mata kerana lahir dalam keluarga Islam.

Inilah bahaya yang sedang menanti umat Melayu Islam. Selepas ini kita akan berhadapan dengan seorang manusia bernama Mat Sabu yang menjadikan nafsu sebagai Tuhannya.