Followers

Saturday, March 12, 2011

WANITA TOLAK PENCINTA LELAKIPERHIMPUNAN AMAN WANITA PERAK

DEKLARASI WANITA PERAK YANG DIBACAKAN OLEH YB HAMIDAH

Kami seramai 3000 orang wanita mewakili RAKYAT NEGERI PERAK berhimpun pada hari ini bertarikh 12 MAC 2011 jam 1.00 petang bertempat di ARENA SQUARE, BATU GAJAH, PERAK dengan ini
mendesak Ketua Umum Parti Keadilan Rakyat, Anwar Ibrahim menyerahkan DNA seperti yang dipohon oleh pendakwaraya di
Mahkamah Tinggi dalam KES LIWAT ANWAR IBRAHIM untuk membuat perbandingan sama ada terdapat persamaan DNA
ANWAR IBRAHIM DENGAN LELAKI Y

Andaikata Anwar Ibrahim enggan memberikan DNA, Maka sahlah andaian rakyat bahawa DNA lelaki Y tersebut adalah DNA ANWAR IBRAHIM.

Kami mewakili Wanita Negeri Perak juga ingin mendesak agar WAN AZIZAH selaku isteri kepada ANWAR IBRAHIM untuk bersumpah bahawa beliau tidak pernah mengetahui perilaku suaminya ANWAR IBRAHIM yang suka melakukan seks di luar tabii atau meliwat lelaki

Kami mewakili Wanita Muda NEGERI PERAK juga ingin mendesak
agar NURUL IZZAH BINTI ANWAR IBRAHIM selaku anak kepada ANWAR IBRAHIM untuk bersumpah bahawa beliau tidak pernah mengetahui perilaku bapanya ANWAR IBRAHIM yang suka melakukan seks di luar tabii ataupun meliwat lelaki.

Catatan : Saya , Luncai dan Penditakainsingkat berada dalam majlis ini dan melihat betapa wanita Perak sudah tidak dapat menahan sabar dengan perilaku Anwar menghina wanita termasuk Wan Azizah dan Nurul Izzah.

Terlihat juga kekecewaan wanita Perak terhadap sikap ' subahat'
Wan Azizah dan Nurul Izzah dengan perlakuan Anwar.

Tetapi PALING JELAS DAN DAPAT DILIHAT, BETAPA WANITA PERAK YANG TADI DIPIMPIN OLEH YB MIDAH, SANGAT KASIH DAN SANGGUP BERKORBAN DEMI AGAMA, BANGSA DAN TANAHAIR.

SYABAS WANITA PERAK.