Followers

Saturday, February 5, 2011

SEMOGA BLOG LIST MALAYSIA SILAP

" PAS MUNGKIN BUBAR KERANA MALU "


LAPORAN MELETAKKAN NIK AZIZ DI TAHAP PALING HINA.

SAYA DIMINTA OLEH SEORANG RAKAN UNTUK MEMBACA BLOG YANG DITAJA OLEH PAS, BLOG LIST MALAYSIA.

SAYA TIDAK BEGITU BERANI MEMBUKA BLOG YANG SAYA KETAHUI DIUPAH OLEH PAKATAN PEMBANGKANG KERANA SAYA MALU MEMBACA TERLALU BANYAK BAHAN LUCAH DI DALAMNYA.

BAGAIMANAPUN RAKAN SAYA MEMBERI JAMINAN BAHAWA KALI INI BUKAN BAHAN LUCAH YANG DIKUPAS, MAKA SAYA PUN MEMBUKA BLOG INI.

BENAR , BUKAN BAHAN LUCAH YANG DIPAPARKAN TETAPI IA LEBIH HINA DARIPADA LUCAH. KENYATAAN AKHBAR MENTERI BESAR KELANTAN, AHMAD FADHLI SAARI MENAFIKAN BAHAWA NIK AZIZ SANGGUP BERDEBAT DENGAN SEORANG ULAMA DI KELANTAN IAITU USTAZ MOHD NOR DERIS.

NIK AZIZ MENOLAK DEBAT INI KERANA BERPENDAPAT BAHAWA MOHD NOR BUKAN LAWAN YANG LAYAK BAGINYA.

SEHINGGA ARTIKEL INI DITULIS, SAYA MASIH BERHARAP AGAR BLOGGER BERKENAAN MENERUSKAN KEBIASAAN MEREKA IAITU BERBOHONG DAN MENABUR FITNAH.

SAYA TIDAK DAPAT BAYANGKAN BETAPA RENDAHNYA PANDANGAN ORANG TERHADAP NIK AZIZ JIKA PENOLAKAN INI BENAR BENAR BERLAKU.

WALAUPUN SAYA DARI AWAL MENJANGKAKAN NIK AZIZ MEMANG TAK AKAN MAMPU BERDEBAT KERANA MASALAH PENDENGARAN DAN PEMIKIRAN BERCELARUNYA, TETAPI SAYA TIDAK MENYANGKA PENOLAKAN DIBUAT DALAM KEADAAN TERGESA GESA. SETIAUSAHA AKHBAR NIK AZIZ TELAH MENGGAMBARKAN BETAPA TAKUT DAN CEMASNYA NIK AZIZ.

SAYA BERHARAP ADA MAKLUMAT LAIN BERKAITAN PERKARA INI DAN SAYA MERAYU SEKIRANYA IA BENAR MARILAH KITA BERSAMA SAMA MERAHSIAKANNYA. WALAUPUN TIDAK BEGITU DIHORMATI, BIARLAH NIK AZIZ MENGHABISKAN SISA SISA HIDUPNYA DENGAN TENANG.