Followers

Sunday, May 29, 2011

PELIKKAH ANWAR IBRAHIM MELIWAT ?

" ISTANA PEJUANG RAKYAT TERMISKIN "MELAKUKAN SESUATU YANG LUAR BIASA ADALAH ANWAR...

Selepas tersebarnya aksi seks lelaki yang diyakini Anwar Ibrahim, kisah kecenderungan Anwar meliwat seakan tenggelam . Kes liwat ini bagaimanapun akan bersambung tidak berapa lama lagi.

Saya semakin tidak hairan jika mahkamah mendapati Anwar telah memasukkan air maninya ke dalam dubur Saiful Bukhari Azlan yang juga pembancuh kopi dan penjaga akaun Anwar.

Ucapan terbaru Anwar sewaktu mengulas permintaan DS Najib agar anak muda bersama UMNO/BN menggambarkan ' patern pemikiran'
Anwar yang luar biasa.

Kita bayangkan bagaimana Anwar BERANI menyebut pemimpin UMNO yang kaya raya adalah lambang kejahatan UMNO yang wajib ditolak.

Kenyataan ini dilahirkan oleh Anwar dalam keadaan semua rakyat Malaysia tahu bahawa Anwar ' berjaya membina rumah bernilai jutaan
ringgit ' sewaktu berada dalam penjara.

Saya fikir rakyat juga tahu bahawa Anwar mengeluarkan biaya berbillion ringgit bagi menjayakan kempen pakatan termasuk PAS dalam setiap Pilihanraya Kecil.

Bukan rahsia lagi bahawa Anwar mempunyai koleksi puluhan kereta mewah yang dipakai dan dihadiahkan kepada ramai kenalannya.

Mengapa isu ' kaya raya ' yang Anwar jadikan bahan? Inilah jawapan kepada soalan mengapa Anwar meliwat. Beliau berfikir , bercakap dan bertindak secara luar biasa.

Inilah juga faktor mengapa Wan Azizah setia bersama Anwar barangkali. Keluarbiasaan Anwar tidak mustahil mengancam nyawa...