Followers

Thursday, September 23, 2010

TERBONGKAR!!! PAS KELANTAN DILATIH YAHUDI ISRAEL


Dari sudut strategi, saya fikir PAS ada kaedah yang sangat berkesan untuk secara serta merta mengali perhatian umum daripada satu isu kepada isu yang lain. Jika kajian dibuat 'kepakaran mengalih' ini sama dengan stretegi Israel dalam mengaburi mata dunia.

Hampir tiada isu yang kekal bersama PAS. Isu rasuah Nik Aziz, Isu pembalakan haram, isu pakej haji kelas satu, isu tajaan 4 juta untuk guling Pak Lah, isu pemilikan harta anak menantu Nik Aziz dan banyak lagi.

Terbaru apabila dikatakan PAS Kelantan dikatakan menerima rasuah sebanyak 4 billion daripada sebuah syarikat swasta. Serta merta PAS mendedahkan satu 'isu gantian' iaitu peruntukan 400 ribu untuk menaja ulamak bersembahyang hajat di Mekah.

Saya ingin menyeru rakyat khasnya yang cintakan kebenaran supaya tidak terlepas daripada isu rasuah 4 billion ini kerana ia merupakan isu yang membawa makna yang cukup besar. Jika dikaji dan diselidik hakikatnya kita telah membenarkan sebuah negeri ditadbir oleh sebuah parti yang amat bahaya kerana kerendahan mentaliti mereka. Alasannya :-

Sekiranya dakwaan ini benar,

1. Bagaimana kerajaan yang mendakwa menjadikan Al Quran sebagai rujukan boleh menerima rasuah sehingga 4 billion sedangkan rasuah walaupun seringgit adalah haram

2. Apakah persepsi para manipulator terhadap PAS Kelantan sehingga mereka begitu berani menawarkan rasuah ?

3. Apakah hak rakyat yang telah PAS Kelantan korbankan sehingga syarikat itu
sanggup merasuah sebanyak 4 billion?

4. Bagaimana Menteri Besar boleh mengarahkan 'adik sendiri' mewakili beliau dalam acara rasmi kerajaan ?

Sekiranya dakwaan ini tidak benar,

1. Mengapa Kerajaan PAS yang mendakwa menjadikan Al Quran sebagai sumber
rujukan boleh diperbodohkan sedemikian rupa ?

2. Bagaimana peristiwa penuh penghinaan ini boleh berlaku dalam sebuah negeri
yang kononnya mendapat ' perlindungan para malaikat '?

3. Mengapa Kerajaan PAS Kelantan yang dipilih oleh syarikat berkenaan untuk
diberi rasuah ?

4. Mengapa Kerajaan PAS Kelantan dan pimpinan PAS pusat kelam kabut buat
penafian setelah perkara ini terdedah kepada umum ?

5. Mengapa pemilik syarikat ini masih sanggup menipu sedangkan telah berjumpa dua kali dengan Tok Guru Nik Aziz yang keramat itu ?

Kesemua pertanyaan di atas perlu dijawab dengan lidah yang fasih oleh Tok Guru sendiri kerana Tok Guru adalah orang No 1 Kelantan. Para blogger tolonglah, jangan abaikan isu ini sebab dah ramai orang tertipu dengan PAS ni . Saya yakin kita yang sayangkan agama, bangsa dan negara tak akan benarkan Yahudi Israel terus bertapak di bumi kita. Untuk menghalau mereka yang berakar di dalam PAS , PAS WAJIB dikuburkan.

No comments: