Followers

Wednesday, November 17, 2010

MENGAPA ANWAR BEGITU CEMAS

" ANWAR TEWAS DI TANGAN KARPAL YANG UZUR "


ANWAR SEDAR DIA AKAN DIDAPATI BERSALAH..

Saya mempunyai keyakinan bahawa Anwar tahu bahawa dia sudah begitu terdesak. Saya juga yakin bahawa barisan peguambela Anwar yang diketuai oleh Karpal Singh akan berundur.

Saya amat percaya sokongan DAP selama ini adalah mainan politik semata mata.Malangnya Anwar, dalam pada dia fikir untuk mainkan DAP, DAP lebih cekap mempermainkannya.

Saya pernah menyebut dan ingin menyatakan sekali lagi bahawa sebagai sebuah parti yang menggunakan kaedah komunis dalam mencapai matlamat mereka, DAP memang cekap memanipulasi ' konflik dan krisis untuk kepentingan mereka
sendiri.

Apakah asas andaian saya ini ?

1. Sejak dari awal Karpal Singh dan DAP percaya bahawa Anwar adalah pemimpin yang tidak bermoral dan tidak boleh dipercayai.

2. Hasrat DAP untuk menjadikan Anwar sebagai alat memecah belahkan orang Melayu telah tercapai.

3. Hasrat DAP untuk menjajah PAS melalui Anwar Ibrahim nampaknya berjaya 100 % sehingga PAS sanggup menggadai prinsip bahkan maruah Islam. Isu kalimah ALLAH adalah contoh yang amat tepat.

4. Hasrat DAP untuk mewujudkan ' Melayu Beku ' juga telah berjaya melalui perkhidmatan Anwar. Sekarang telah ada sekumpulan umat Melayu yang tidak berasa apa apa menjadi Melayu bahkan ada yang mengaku bukan Melayu termasuk Nik Aziz.

5. Hasrat DAP untuk ' menggambarkan kerajaan UMNO/BN sejahat jahat kerajaan ' nampaknya tidak berjaya apabila Najib mengambil alih pentadbiran daripada Pak Lah .

Sebahagian daripada ' hasrat ' di atas adalah kaedah DAP untuk menjajah Malaysia. Samada berhasil atau tidak, sekurang kurangnya Anwar telah berikan sumbangan besar kepada mereka.

Sekarang Anwar adalah sampah. Anwar perlu mencari kaedah lain bagi menyelamatkan dirinya. Mereka telah nampak, betapa Anwar mungkin tak dapat diselamatkan lagi.

Anwar sedang terdesak sekarang. Anwar telah menemui jalan mati.

No comments: