Followers

Saturday, August 27, 2011

ALLAH TIDAK PERNAH SILAP !


Seorang rakan semalam menyatakan kebimbangan apabila laporan media berkaitan perbicaraan DS Anwar Ibrahim kelihatan semacam memihak kepada tertuduh.

Pelbagai hujah yang dibuat oleh peguam bela dan para saksi nampaknya seolah olah banyak kecuaian teknikal berlaku mulai daripada mangsa mengadu hinggalah kepada tahap sekarang.

Saya percaya ramai juga pembaca mempunyai pandangan serupa. Kita bukan peguam tetapi saya mempunyai keyakinan yang bulat. Akhirnya ALLAH menjadi penentu.

Kita juga mungkin dapat membuat beberapa jangkaan berasaskan apa yang berlaku.

1. Anwar memilih untuk berceramah dan bukan membela diri. Para pemimpin, hakim, polis dan ramai lagi yang lain menjadi sasaran. Ini menggambarkan bahawa Anwar tahu bahawa beliau akan ' sabit '.

Oleh yang demikian beliau bersiap sedia membuat 'tapak '. Jika Hakim memutuskan beliau bersalah, pasti dengan segera beliau akan mengingatkan kepada pembelaannya. Hakim tidak adil.

2. Saksi yang memberi keterangan sekarang ialah saksi pembela. Pasti
mereka bekerja dan dibayar untuk Anwar. Sebab itu semua pandangan mereka adalah pandangan yang memenangkan Anwar.

3. Tidak ada sesiapapun tampil menafikan dengan bukti bahawa mani Anwar berada dalam dubur Saiful. Kajian juga membuktikan bahawa tidak ada sesiapapun boleh memasukkan mani orang lain ke mana mana tempat melainkan dengan kehendak sendiri.

Apa pun mari kita berdoa, mudah mudahan ALLAH tampilkan kebenaran. Yakinlah bahawa ALLAH tidak pernah silap


1 comment:

IBU RISKA said...

Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI
Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI