Followers

Sunday, August 21, 2011

PAKATAN MEMANG MAHU PILIHANRAYA DITANGGUH !

KIRANYA UMNO SUDAH BERSEDIA INI MASA TERBAIK...

Jika ada orang menyangka DS Najib pemimpin yang lemah, orang itu sebenarnya telah melakukan kesilapan yang besar. DS Najib nyata jauh lebih bijak dan cekap mentafsir.

Dalam pada Pakatan Pembangkang ghairah menimbulkan pelbagai tohmahan terhadap SPR dengan tujuan untuk mencetuskan persepsi negatif dalam kalangan rakyat, DS Najib tampil dengan cadangan berani membentuk JK Peringkat Parlimen bagi mengkaji dan melakukan penambahbaikan.

Inilah ketakutan pembangkang. Mereka tidak mahu kajian dibuat. Tambahan lagi mereka diletakkan sebagai sebahagian daripada JK tersebut.

Apakah mereka sebenarnya mahukan penambahbaikan dibuat ? Tidak.
Mereka mahu pilihanraya 13 dijalankan dalam ' semarak kesangsian' rakyat.

Pembangkang sudah menjangka ombak PRU 12 tidak akan berlaku lagi. Mereka telah gagal menunai segala janji. Mereka mahu alasan untuk diberikan kepada dunia jika undi mereka merosot.

Sebagai rakyat, kita berharap DS Najib tidak akan terpedaya. Kita teruskan PRU 13 dalam masa yang sama melakukan apa jua usaha penambahbaikan.

Syabas DS Najib. Cuma kebimbangan kita ialah adakah UMNO sudah bersedia ? Selain jentera adakah ahli dan pemimpin UMNO bersedia untuk mengatakan bahawa siapa jua calon yang ditentukan oleh pucuk pimpinan adalah yang terbaik ?

Jika ini boleh dilakukan maka kita ingin mengesyorkan kepada DS Najib, mari kita buktikan sekarang betapa kerana kita berjasa kepada rakyat kita tidak bimbang untuk dinilai...2 comments:

Anonymous said...

kalau lawatan ds najib ke istana negara sebelum ni untuk menunda tarikh pilhanraya (smpai tamat tempoh - dalam bulan 4) cmana plak tu tuan?

IBU RISKA said...

Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI
Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI